Disclaimer

Disclaimer voor www.outdoorjachthut-treuren.info

Outdoor Jachthut Treuren (Kamer van Koophandel: 12345678), Hierna te noemen als OJT verleent u hierbij toegang tot www.outdoorjachthut-treuren.info (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

OJT behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

OJT spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie ofaanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van OJT.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud vankennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met OJT.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan RP nimmeraansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij OJT.
Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijketoestemming van OJT, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Bezoek ons

Klanten die een bezoek willen brengen aan de winkel, kunnen dit altijd op afspraak doen.

Bel ons

(+31) 6 12345678

Mail ons

outdoorjachthut-treuren@hotmail.com

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 090:00 – 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Pin It on Pinterest

Share This